Logo ringerike kultursenter.png
Search
  • Ringerike Kultursenter

Derfor bør du ikke gå glipp av Fame på Ringerike Kultursenter NB: AVLYST!

Updated: Mar 13, 2020

NB: VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT ALLE FAME-FORESTILLINGENE I DENNE OMGANG ER AVLYST, GRUNNET SITUASJONEN RUNDT FAREN FOR KORONA-SMITTE!


GIR JERNET: Ungdommene leverer under en av de siste øvelsene før premieren på Fame torsdag 12. mars.


Ønsker du å oppleve en forrykende og tankevekkende forestilling med lokale unge artister i særklasse? Gå ikke glipp av Fame som arrangeres 12, 13, 14 og 15 mars på Ringerike Kultursenter.


Det oser glede, entusiasme, fortvilelse og nærmest desperasjon når vi er innom på en av øvelsene før premieren 12. mars.


I Bassgarasjen – ett av lokalene til Ringerike Kultursenter – er nærmere 30 unge dansere og sangere i ferd med å finpusse detaljene.


Derfor bør du ikke gå glipp av Fame

Sangene kjøres igjennom i sin helhet. Dansene likeså. Kvaliteten er så bra at dette bør du ikke gå glipp av.


TALENTFULLE UNGDOMMER: De nærmere 30 unge som utgjør ensemblet til forestillingen Fame, innehar kvaliteter du ikke vil gå glipp av.


- Vi er kjempestolte av gjengen. De er unike. Fantastisk flinke. Det er nesten ikke til å tro, sier Therese Knoph-Sulland.


Hun er en av fem eiere i MusikalKollektivet, som står bak oppsetningen. Therese har også ansvaret for danseseksjonen.


Imponerende høy kvalitet

Hele forestillingen kjøres live. Ikke én eneste av sangene er spilt inn på forhånd. De unge skuespillerne må med andre ord takle både sang og dans – samtidig.


- Det er beintøft, men de klarer det usedvanlig bra. De er spreke, uredde og jobber godt sammen. Jeg kan love at det blir et show du vil huske lenge, sier Therese.


Øvd siden september


KULE OG SELVSIKRE: Danse - og sangnummerne er forrykende. Gled deg til en forestillingen spekket med godbiter.


Siden september 2019 har ensemblet øvd én gang i uken. Fame ble valgt fordi det er en musikal som har alt.


- Fame er langt mer enn god musikk. Det er sterke historier som unge – og kanskje også voksne – kan relatere seg til. Her får du smake på alt fra kjærlighetssorg til rusproblemer, spiseforstyrrelser og skolepress, sier Therese.


Første forestilling er 12. mars. I tillegg kjøres det én forestilling 13, 14 og 15. mars. Torsdag og fredag starter forestillingen klokken 18:00. Lørdag og søndag starter forestillingene klokken 17:00.


Du kan bestille billetter ved å klikke her.


Kort om Fame

  • Filmen Fame er basert på talentfulle ungdommer fra alle verdensdeler og samfunnslag som jakter drømmen om berømmelse på en danse- og musikkskole i New York.


  • Konkurransen på skolen er beinhard og hver enkelt elev blir satt på omfattende prøver. De slåss om tid i rampelyset samtidig som de skal finne ut hvem de er og hva de vil.


  • Musikalen er fylt med fengende musikk, fargerike kostymer, gnistrende, kule og fartsfylte danser blandet med nydelige ballader og røffe sangnumre.


  • Filmen kom ut i USA i 1980 og ble en kassasuksess.78 views