Logo ringerike kultursenter.png
Search
  • Ringerike Kultursenter

Nå kan du bli kulturvenn av Ringerike Kultursenter helt gratis

Updated: Feb 17, 2020


NYHETER OG GODE TILBUD Bli Kulturvenn av Ringerike Kultursenter og meld deg på våre nyhetsbrev og SMS-tjenester. Det er gratis.


Ringerike Kultursenter er i drivende utvikling, og nylig opprettet vi vårt eget Kulturnytt. Med på lasset, åpner vi også opp for nyhetsbrev og SMS-tjenester til deg som vil følge oss nærmere.


2019 var på mange måter et merkeår for Ringerike Kultursenter. SpareBankstiftelsen Ringerike og Ringerike kommune ble enige om å oppgradere og utvikle senteret som regionens kulturhus.


Det er med ærbødighet, glede og store forventninger vi allerede har startet jobben og veien mot det som skal bli distriktets største og beste hus for kultur.


Vi er Hundre Prosent Kultur


VI ER HUNDRE PROSENT KULTUR Hvert år arrangerer Ringerike Kultursenter Krafttak for Kultur. Gjennom vår SMS-tjeneste får du gode tilbud til ulike forestillinger og via nyhetsbrevtjenesten får du siste nytt helt gratis.


Ringerike Kultursenter er Hundre Prosent Kultur, og med det mener vi at vi setter kulturopplevelsene øverst og som det vi vil rendyrke.


Det betyr at du hos oss vil oppleve lokale kulturkrefter på sitt ypperste, samtidig som vi fortsetter å være et naturlig valg for en rekke av landets kjente og kjære artister, komikere og skuespillere.


Vi har lenge kommunisert med våre tilhengere – som deg – gjennom vår Facebookside og nettside. Nå tar vi steget videre og ønsker å gi deg – som vil følge oss ekstra nøye – godbiter før alle andre.


Vær den første til å få siste nytt fra oss

Ved å melde deg på vår nyhetsbrevtjeneste og SMS-tjeneste, vil du være den første som får vite hvilke artister, skuespillere, forestillinger etc som kommer. Du vil også få gode tilbud direkte i din mailboks og/eller på telefonen, og kanskje vanker det også andre godbiter.


- Nyhetene kommer i nyhetsbrev. Vil du ha de gode tilbudene på enkelte forestillinger, bør du melde deg på SMS-tjenesten i tillegg. For de vil vi sende ut der, sier daglig leder Tage Hybertsen ved Ringerike Kultursenter.

MELD DEG PÅ NYHETSBREV OG/ELLER SMS Daglig leder Tage Hybertsen ønsker deg velkommen som venn av Ringerike Kultursenter, og håper du vil melde deg på vår nyhetsbrevtjeneste.


Du kan registrere deg som mottaker av våre nyhetsbrev og SMS-tjenester ved å klikke her.


Du kan vinne gratisbilletter

Det eneste du trenger å gjøre, er å klikke på lenken i denne posten og melde deg inn.

Alle som melder seg inn i februar, blir med i trekningen av to gratisbilletter til en valgfri forestilling i mars. Vi trekker i alt fem vinnere som vinner to billetter hver, og trekningen skjer helt i starten av mars.


Vi håper derfor du vil være vår venn, og melder deg inn. Så hører du fra oss.

Velkommen!


Meld deg inn ved å klikke på lenken her.

225 views